Irodatakarítás a Csingili Takarítás szakembereivel

Irodatakarítás profikkal

Napi, de akár heti vagy havi szintű rendszerességgel is vállalja a Csingiling Takarítás Budapesten és környékén cégek részére az irodatakarítást valamint üzlethelyiség takarítást. A naponta elvégzendő feladatok között szerepel a szelektív szemét elhordása, kukaürítés, közösségi helyiségek tisztántartása, rendszeres fertőtlenítése. Az alkalmazottakat nem zavarjuk, igény szerint akár késő délután vagy este is tudunk menni teljeskörű irodatakarításra.

Irodatakarítás heti rendszerességgel

Ha Önnek vagy cégének elegendő a heti, vagy akár a havi szintű irodatakarítás, úgy azt is tudjuk vállalni az Önnel történt előzetes egyeztetéseket követően. Heti szintű irodatakarítás esetében elvégezzük a bútorok, polcok, ablakpárkányok portalanítását is valamint az informatikai eszközök szakszerű tisztítását. Sok irodában, tárgyalókban bőr bútorokkal is szoktunk találkozni. Ez sem okoz gondot profi és szakképzett takarító csapatunknak. A bőrbútorokat, kárpitokat szakszerűen leápoljuk, kitisztítjuk.

A közösségi helyiségekben a fogyó eszközöket utántöltjük, pótoljuk így egy hétfői munkakezdéskor is biztos lehet abban, hogy kollégái mindent megtalálnak ott, ahol pénteken az utoljára használták. A teakonyhákat, étkezőket rendszeresen fertőtlenítjük, a konyhai eszközöket kitakarítjuk, a tükröket és csempéket tisztán tartjuk.

Havi szintű nagytakarítás

Havi szinten akár nagytakarítást is vállal cégünk, amikor már az üvegfelületeket, ablakokat, kirakatokat is takarítjuk, tisztítjuk. Irodaházak esetében a külső üvegfelületeket takarítását akár alpintechnikával is tudjuk vállalni szakképzett kollégáinkkal.