Gree klíma vagy Polar klíma? – Melyik jobb?

A Kínában, 1991-ben alapított tőzsdén is jegyzett Gree egy nemzetközi légkondicionáló vállalkozás, amely a GREE, a TOSOT és a KINGHOME, széles termékskálával magában foglalja lakossági klímaberendezéseket, központi légkondicionálókat, légforrásból származó vízmelegítőket, okostelefonokat, háztartási készülékeket, hűtőszekrényeket. A fejlett technológiájáról ismert Gree klíma rövid időn belül népszerű lett a különböző fejlesztéseknek köszönhetően.

A legtöbb Gree klíma 2,3 – 5,3 kW fogyasztással rendelkezik és WI-FI-s vezérlőegység is tartozik hozzá. A minőség és megbízhatóság szellemében a cég termékei piacvezetők, ugyanakkor a magas (prémium ár) miatt nem átlagfogyasztóknak készülnek a légkondik. A fűtés, hűtés itt is kiválóan alkalmazható és az évenkénti klíma tisztítást szintén nem mulaszthatjuk el. Mindezek mellett a h tarifával alkalmazható költséghatékonysági fűtési mód nagyon jól kivitelezhető a direkt erre a célra készült Gree termékekkel.

Zajmentes környezet Polar klímával

A klíma telepítésénél vagy felszerelésénél fontos, hogy ne zavarja a használóját. Ahogy nem kell téli öltözékben klíma működése alatt tevékenykedni, úgy nem érdemes füldugóval átvészelni a 30 percet vagy akár órákat sem. Erre a legjobb választás ez a légkondi lehet. Az ára ugyan a Gree-nél olcsóbb, de tudunk vele hűteni és fűteni és egyszerűen és villámgyorsan telepíthető. A garancia majd 8 évre szól, ebből három magára készülékre, 5 pedig a kompresszorra beleértve az országos szervizhálózatot is.

Ne „csináld magad”!

A két légkondi típus között tehát minőség és megbízhatóság kapcsán nincs különbség, de árban már jelentős az eltérés. Bármelyiket is válasszuk, hívjunk megbízható szakembert, mert a rossz klíma telepítéssel csak bajt és bosszúságot okozunk.